Kifogyott

Tűzoltóautós ergonomikus iskolatáska Fire alarm

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

12 990 Ft

Tűzoltóautós ergonomikus iskolatáska Fire alarm

 

Tűz és a tűzoltáshoz szükséges kellékek mintázzák ezt az ergonomikus iskolatáskát. A mintája miatt, ezt a hátizsákot leginkább iskolás fiúknak ajánljuk. A tűzoltóság csodálóinak, akik tudják, hogy a tűz veszélyes, vigyázni kell vele, és a megfelelő módon, poroltóval tűzoltóautóval el kell oltani.

 

A Tűzoltóautós ergonomikus iskolatáska piros-narancssárga színekben hívja fel a veszélyre a figyelmet. Tetején egy tűzoltóautó látható akcióban, háttérben egy hatalmas tűzzel. A táska többi részén a tűzoltással kapcsolatos eszközök, jelzések és tüzek láthatóak.

 

A hátizsák egy nagy rekesszel rendelkezik, amely csattal záródik. Belsejében füzet elválasztó rész található, melyet még egy gumipánt fixál. Elején a cipzáros zsebben akár uzsonnát és nasit is lehet tartani. Oldalt egy hálós, illetve egy cipzáras zseb található.

 

Dobozos táska merev falainak köszönhetően a gyerekeknek egyszerű a be- és kipakolás.  Ergonomikus iskolatáska lévén megfelelő használata kifejezetten kíméli a viselőjének gerincét, segíti a helyes testtartást. Vállpántjai párnázottak és állíthatóak.  A táska alsó részén műanyag lábak vannak, hogy bárhová letehető legyen.

 

Minden oldalon fényvisszaverő csíkok vannak elhelyezve a jól láthatóság érdekében.

 

Méret: 27x36x14 cm
Súly: 1 kg

Minta: Tűzoltóautós
Gyártó: Majewski / Bambino
Ajánlott: iskolás fiúknak

 

Még több iskolatáska, tolltartó

A termék jelenleg nem kapható!