Kifogyott

Transformers ergonómiai iskolatáska Team up

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

9 990 Ft

Transformers ergonómiai iskolatáska Team up

Robotos hátizsák

 

A Transformers cím filmben, mely karakterei mesében, képregényben egyaránt megjelentek, galaktikus háborúnak lehetünk tanúi. A jó Autobotok és a gonosz Álcák az emberek közé keveredtek, és a Földön vívják meg immáron ádáz harcukat az Örök Szikráért, amely hatalmat biztosíthat mindenek felett.  Ezen a Transformers ergonomikus iskolatáskán Autobotok láthatóak, amint épp harcba igyekeznek. Akcióra készek. Ezzel az iskolatáskával te is az leszel!

 

A táska egyedi kivitelezésének köszönhetően kíméli a gerincet és segíti a helyes testtartást. Hátulja a gerinc két vonalánál erősen párnázott. Vállpántja széles szivacsos és állítható. A táska alsó része megerősített gumiborítású, így bárhová letehető. Dobozos iskolatáska révén a merevített falak megkönnyítik a ki- bepakolás a gyerekeknek. A táska füle műanyaggal van borítva a könnyebb fogás érdekében. A cipzárral záródó rekeszek fogantyúján egy-egy transformers embléma található.

 

A táska egy nagy rekesszel bír, melyben füzetelválasztó rész található, melyet pluszban még egy gumipánt fixál. A táska A4 -es mérethez lett tervezve. Elején és oldalán egy-egy nagyobb cipzáras, valamint egy kisebb hálós zseb.

 

A gyerek biztonságáról a fényvisszaverő csíkok gondoskodnak, aminek köszönhetően a sötétben is jól látható.

 

Méret: 27,5 x 35,5 x 16 cm ( oldalzsebbel együtt kb 30,5 cm széles )
Súly: 1 kg
Minta: Transformers
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás fiúknak

 

Iskolatáskák, tolltartók

A termék jelenleg nem kapható!

Ez is tetszhet