Kifogyott

St. Right Tollak iskolatáska, hátizsák 4 rekeszes

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

12 990 Ft

St. Right Tollak iskolatáska, hátizsák 4 rekeszes

 

Könnyed tolleső hullik alá a magasból, megszínesítve a fekete hátizsákot. A tollak lila-kék-zöld-rózsaszín színekben pompáznak, élénkségükkel, harmóniájukkal magukra vonják a figyelmet. A táska képi világa miatt elsősorban nagyobb lányoknak ajánlott. Az iskolatáska amellett, hogy divatos, praktikus is, hiszen minden szükséges iskolai felszerelés rendszerezhetően belefér.

 

A 4 rekeszes hátizsák két nagy fakkja dupla cipzárral záródik. Zárószerkezete különleges fogantyúval díszített.  A táska elején két kisebb cipzáras zseb van. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Anatómiai iskolatáska, vagyis a hátlap a gerinc mentén párnázott és merevített, így a két vállon viselése segíti a helyes testtartás megőrzését. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

Méret: 42 x 31 x 22 cm
Súly: 720 g
Minta: Tollak
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!