Kifogyott

St. Right Stripes anatómiai iskolatáska, hátizsák 4 rekeszes

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

10 990 Ft

St. Right Stripes anatómiai iskolatáska, hátizsák 4 rekeszes

 

A fekete alapon különböző színű és vastagságú csíkok adják a mintát. Elmosódott képként állnak össze a vonalak, villóznak a szemnek, ahogy a figyelmet magára vonzza, és ott is tartja. A teljes színskálát felvonultató táska mégsem harsány. Fiúknak tervezett vagány iskolafelszerelés. A praktikusnak számít előnyös kivitelezettségének köszönhetően, hiszen minden szükséges iskolai felszerelés rendszerezhetően belefér.

 

A 4 rekeszes hátizsák két nagy fakkja dupla cipzárral záródik. Zárószerkezete különleges fogantyúval díszített.  A táska elején két kisebb cipzáras zseb van. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Anatómiai iskolatáska, vagyis a hátlap a gerinc mentén párnázott és merevített, így a két vállon viselése segíti a helyes testtartás megőrzését. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható. A táskán lévő mellpánt bekacsolása segíti a cipelt teher súlyának elosztását a testen.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

Méret: 43,5 x 31 x 22  cm ( h x sz x mély – oldalzsebek nélkül )
Súly: kb 0,8 kg
Minta: Stripes
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!