Kifogyott

St Right Skatepark anatómiai iskolatáska – 4 rekeszes

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

11 990 Ft

St Right Skatepark anatómiai iskolatáska – 4 rekeszes

 

Azoknak, akik a veszélyes sportokat kedvelik, akik nem félnek lépcsőn görkorizni, biciklivel mutatványokat bemutatni, vagy éppen tetszenek a gördeszkás produkciók, azoknak készült a St Right Skatepark anatómiai iskolatáska – 4 rekeszes hátizsák. A táska mintája figyelemfelkeltő a színes szabálytalan formákban felbukkanó sportolóknak köszönhetően. Praktikussága, mely szerint minden belefér, ami csak kellhet az iskolában és a különórákon, nem megy a divatossága kárára.

 

Az iskolatáska 4 rekeszes, így minden rendszerezhetően helyet kaphat benne. Dupla cipzárral záródnak. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Az anatómiai iskolatáska a helyes testtartás megőrzését elősegíti, az által, hogy a hátlap a gerinc mentén párnázott. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

Méret: 42x31x20  cm ( h x sz x mély – oldalzsebek nélkül )
Súly: kb 0,8 kg
Minta: Skatepark
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Még több iskolatáska

A termék jelenleg nem kapható!