Kifogyott

St Right Skatepark anatómiai iskolatáska – 3 rekeszes

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

10 990 Ft

St Right Skatepark anatómiai iskolatáska – 3 rekeszes

 

Extrém sportokat kedvelő diákoknak szánt mintával jelentkezett a St Right márka. A Statepark elnevezésű táska színes kockákban egymás mellé pakolt figurákat láthatunk sportolás közben freestyle formában: rendszert követve, mégis rendszertelenül. A tinik igényeinek és ízlésének megfelelően, és nem csak külsőségekben, hiszen praktikus is, mivel nagy méretének köszönhetően minden iskolai felszerelés rendszerezve elfér benne.

 

A 3 rekeszes anatómiai iskolatáska rekeszei cipzárral záródnak, melyek fogantyúi különlegesen kivitelezettek. Legnagyobb fakkja dupla cipzáras. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható.A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Az anatómiai iskolatáska lévén, az előírás szerinti viselése segíti a helyes testtartás megőrzését, az által, hogy a hátlap a gerinc mentén párnázott. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

Méret: 39×16,5×27 cm ( oldalzsebek nélkül )
Súly: kb  0,7 kg
Minta: Skatepark
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!