Kifogyott

St Right Illusion anatómiai iskolatáska

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

12 990 Ft

St Right Illusion anatómiai iskolatáska

Iskolatáska nagyoknak

 

Színes fénycsóvák cikáznak a fekete háttér előtt. Egymásba gabalyodva táncolnak a színek, mintha életre kelne a szivárvány. Figyelemfelkeltő színkavalkád mellett a táska ügyes kivitelezése is divatossá teszi a St Right Illusion anatómiai iskolatáskát.

 

A táska méretének köszönhetően minden belefér, ami az iskolába és az utána levő különórára kellhet. Kivitelezésekor törekedtek arra, hogy egy hatalmas, ugyanakkor cipelhető táskát alkossanak meg.

 

 

Az iskolatáska 4 rekeszes, így minden rendszerezhetően helyet kaphat benne. Divatos kivitelezésű, dupla cipzárral záródnak. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. Az elején egy laposabb zseb is megbújik. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

 

Az anatómiai iskolatáska segíti a helyes testtartás megőrzését, az által, hogy a hátlap a gerinc mentén párnázott. A vállról a terhelést a vállpántokra merőleges csattal összekapcsolható pánt elvezeti a törzsre. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

 

Méret: 42x31x20  cm ( h x sz x mély – oldalzsebek nélkül )
Súly: kb 0,8 kg
Minta: Illusion
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!