Kifogyott

St Right Hoops anatómiai iskolatáska

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

11 990 Ft

St Right Hoops anatómiai iskolatáska

Iskolatáska nagyoknak

 

Lányok számára tervezett divatos St Right Hoops anatómiai iskolatáska. A táska sötét kék színén kifejezetten látványosak a színes karikák, amelyek élénk színűkkel magukra vonják a figyelmet.

 

A tervezők elsősorban nagyobb gyerekekre gondoltak a kivitelezésnél. Törekedtek arra, hogy egy hatalmas, ugyanakkor cipelhető táskát alkossanak meg. Ebbe az ergonomikus iskolatáskába belefér minden, amire szüksége lehet az iskolában. Iskolafelszerelés és különórás eszközöknek egyaránt meg lehet a helye benne.

 

Anatómiai iskolatáska révén segít a helyes testtartás megőrzésében az által, hogy a hátlap a gerinc mentén párnázott. A vállról a terhelést a vállpántokra merőleges csattal összekapcsolható pánt elvezeti a törzsre. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselése érdekében a vállpánt párnázott és állítható.

 

Az iskolatáska 4 rekeszes, melyek divatos kivitelezésű cipzárral záródnak. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. Az elején egy laposabb zseb is megbújik. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

 

Méret: 42x20x31  cm ( oldalzsebek nélkül )
Súly: kb 0,8 kg
Minta: hoops
Gyártó: Majewski
Ajánlott: kisiskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!