Kifogyott

St. Right gurulós iskolatáska Illusion

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

20 990 Ft

St. Right gurulós iskolatáska Illusion

Troli lányoknak

 

A szivárvány összes színe helyet kapott ezen a táskán, melynek alapszíne fekete. A táncoló fénynyalábok az illékonyság érzetét keltik. A táska élénk színei figyelemfelkeltőek, odavonzzák a tekintetet. Elsősorban lányoknak ajánlott, akik a divatosság mellett a praktikusságra is figyelnek. A  húzható táska kialakítottságának köszönhetően nagy mértékben megkönnyíti az iskolába járáshoz tartozó cipekedést.

 

Az iskolatáska 3 nagy rekeszében kényelmesen be lehet pakolni. Alkalmas nagyobb gyerekek egész napos iskolai és különórai felszerelésének szállítására.  Széles, párnázott és állítható vállpántjainak köszönhetően kényelmesen lehet viselni. Trolis szerkezetének köszönhetően húzható is, a vállpántok ilyenkor elrejthetőek. A húzókar cipzáros rekeszbe bújtatható. Talpazata úgy van kialakítva, hogy a táska önmagában is megálljon. Oldalán egy-egy hálós zseb található.

 

A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek, párnázott notebook és  kulcstartó is található. A rekeszek közül a két nagyobbik dupla cipzárral záródnak.

 

Méret:  44 x 32 x 25 cm
Súly:  1950 kg
Gyártó: Majewski
Ajánlott: iskolás lányoknak

 

Iskolatáskák, tolltartók

A termék jelenleg nem kapható!