Kifogyott

St. Right Cats iskolatáska, hátizsák hőtárolós rekesszel

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

12 990 Ft

St. Right Cats iskolatáska, hátizsák hőtárolós rekesszel
Cicás iskolatáska

 

A fekete színű hátizsákon bajszos cicafejek rajzolódnak ki. Rózsaszín lenyomatot képeznek a lányoknak tervezett praktikus iskolatáskán. Kivitelezettségének köszönhetően minden szükséges iskolai felszerelés rendszerezhetően belefér.

 

Az iskolatáska 4 rekeszes. 2 nagy fakkja dupla cipzárral záródik. Elöl egymás alatt 2 kisebb zseb található. A felső az apróbb dolgok elkülönítésére szolgál. Az alsó rekesz, mivel hőtárolós funkciójú,  uzsonna, illetve kisebb dobozú ital tárolására. Zárószerkezete különleges fogantyúval díszített. Két oldalán egy-egy gumis zseb található, amelyekbe enni és innivaló is tárolható. A táska rekeszeiben külön kialakított zsebek (pen drive-nak, mobil telefonnak és töltőnek, fülhallgatónak, apró pénznek), kulcstartó is található.

 

Az anatómiai iskolatáska lévén, a táska két vállon viselése elősegíti a helyes testtartást. A gerinc mentén elhelyezett párnák, és a merevített hátlap védi a gerincet. A hátlap és a vállpánt légáteresztő anyagból készültek. A kényelmes viselet érdekében a vállpánt párnázott és állítható. Alján gumitappancsok vannak.

 

Belsejében elhelyezett címkén lehetőség van feltüntetni a hátizsák tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

 

Méret: 42 x 30 x 20  cm
Súly: 750 g
Minta: Cats
Gyártó: Majewski
Ajánlott: iskolás kortól

 

Iskolatáska 3. osztálytól

A termék jelenleg nem kapható!

Ez is tetszhet