Kifogyott

Hatosztályosba készülök – Felvételi előkészítő – Matematika

Elérhetőség: Elfogyott

Kiszállítás: Várhatóan 1-3 munkanapon belül

Személyesen: azonnal átvehető nyitvatartási időben

Expressz szállítás: 14:30-ig leadott rendelésekre következő munkanap ( +590 Ft )

1 290 Ft

Ezt ajánljuk még

  • CoolPack terepmintás iskolatáska hátizsák IMPACT – Camo Black

    18 990 Ft
  • Lélekdoki 5. – Hogyan élheted túl, ha furcsának tartanak?

    1 990 Ft

Hatosztályosba készülök – Felvételi előkészítő – Matematika

Fejlesztő füzet

 

Feladatgyűjteményünk felkészülési programot kínál a hatosztályos középiskolába készülők központi felvételi vizsgájára matematikából. Nem egyszerűen próbafeladatsorokat tartalmaz, hanem végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat Így mindenki feltérképezheti, hogy mely részeket kell alaposabban átismételnie.

A felkészülés egy próbafelvételi feladatsorral indul, és a kötet menet közben is tartalmaz 3 további gyakorló feladatsort, így a tanulók folyamatosan visszajelzést kaphatnak a felkészültségükről. A kötet legvégén található 2 felvételi mintafeladatsor a vizsgára való formaidőzítést segíti.

A szokásos feladatgyűjteményekhez képest kiemelkedően értékes a kötet Megoldás része, amely részletesen és érthetően elmagyarázza a feladatok – néhol többféle – megoldását. Ez a rész a feladatok teljes szövegét is tartalmazza, ezért önellenőrzéskor nem kell folyton lapozgatni. Ráadásul így a kötet közvetlenül vizsga előtt praktikusan arra is használható, hogy kidolgozott feladatok gyűjteményeként a problémásabb feladatok megoldását a diákok még egyszer áttekintsék.

 

 

 

 

Gyártó: Mozaik Kiadó

Méret: 19 x 26  cm

Oldalszám: 272 oldal

Ajánlott: 6. osztály

 

 

Még több fejlesztőkönyv

A termék jelenleg nem kapható!